Nedsatt immunförsvar
kinesisk medicin stärkr dig

Stärk dig med våra power örter!

Kroppen blir känslig när den är svag!

Låt inte kroppen vara svag!

När kroppen är svag blir vi påverkade av minsta lilla förändring i omgivningen. Det kan vara virus som sprids men också väderomställning eller någon händelse. Då hamnar kroppen direkt i obalans och vi får förkylningsliknande symptom. När kroppen är svag så har den även svårt att producera bra ägg eller bära ett barn, vi har också lättare att få olika typer av allergier.

Var kommer svagheten ifrån?
Det kan vara medfött. Vi kan ha varit med om någon händelse så att vi blir emotionellt påverkade. Vi kan ha ansträngt oss för hårt, oavsett om det är jobb eller träning. Även att inte göra något alls kan göra oss svaga.
Men det viktiga är att vi kommer tillbaks och vi blir så pass bra att kroppen orkar vända på den onda cykeln och ta tag i våra liv igen och skaffa oss bra rutiner i vardag och orkar hålla oss där. Låt oss hjälpa din kropp att komma till just detta tillstånd! 

Stärk kroppen med våra power-örter, utvalda för just dina behov

Vi erbjuder olika sorters örtbehandling för att boosta kroppen. Den mest effektiva behandling för dig är "Personliga örter". Dr Minqi Yang komponerar ett personligt ört recept för just dina behov för att stärka dig på rätt sätt. Efter örtkuren kan du uppleva att du är faktiskt starkare inifrån! 

Låt oss boosta dig!