Kinesisk Medicin i Stockholm

1996 startades kliniken av Dr Minqi Yang.
Hon är utbildat i både västerländsk och kinesisk medicin.
1986 blev hon överläkare på Kinas främsta sjukhus Tongji University Hospital.
Vårt mål är behandlingen hos oss ska ge effekt snabbt.
Det är viktigt att du kan känna effekten av att du blir bättre och bättre under behandlingsgång.

KOMBINERA VÄST MED ÖST

"Att se hälsoproblemen från både västerländskt och kinesiskt perspektiv är viktigt för oss. Vi kompletterar kinesisk diagnos med den västerländska diagnosen som din vanliga läkare ger dig på sjukhuset. Kombinationen västerländsk och kinesisk medicin brukar ge goda resultat!" - DR MINQI YANG

Akupunktur Örtmedicin

Behandlingsmetoderna vi använder oss av mest är naturliga örter och kinesisk akupunktur. Genom att kombinera akupunktur och örter får kroppen en behandling som verkar på flera nivåer samtidigt. Kinesisk medicin handlar om att återbalansera kroppen därför kan den användas för behandla en massa olika besvär. Läs mer om:

Talea har ett stor intresse för att hjälpa folk till bättre hälsa. Hon praktiserar här för att lära sig hur man kan genom helt naturliga metoder hjälpa folk till hälsa. Hon har även ett intresse för psykologi och är bra på att lyssna.

Talea 

Lärling

Dr Yang blev överläkare i Kina redan 1986 och har sedan dess hjälpt tusentals människor till hälsa och hjälpt mer än 130 par att få barn. Många patienter tycket att hon är den bästa läkare de har träffat på under sin livstid.

Minqi Yang

Specialist i Kinesisk medicin

Ji, jobbar som infertilitets coach, är utbilding civilingenör i bioteknik. Har jobbat inom läkemedels-branschen 10 år. Hon har ett starkt intresse för naturmedicn eftersom det kan verkligen lösa många av dagens hälsoproblem. 

Jihua Liu

Fertilitetscoach

Kom i kontakt med oss!