Traditionell Kinesisk Medicin

Behandlingsformer:
Akupunktur, Örtmedicin
Kopping, Tuina Massage, Kostrådgivning 

Om Traditonell kinesisk medicin

Kinesisk medicin är välbeprövad och har praktiserats under mer än 2000 år. I dagens Kina är kinesisk medicin en del av den vanliga sjukvården, jämsides med västerländsk medicin.
Den viktigare begrepp inom Traditionell Kinesisk Medicin är helhetsyn, vilket innebär att man ta hänsyn till alla symtomer i kroppen när man ställer diagnos. Det gör att kinesisk medicin är bättre än västerländsk medicin på att behandla en patient med komplex problem där symtom sitter i olika delar av kroppen. 

Träffa Dr Minqi Yang - specialist på Kinesisk Örtmedicin

Definitionen för en doktor inom Kinesisk Medicin är att hen ska kunna skriva personliga örtrecept. Recpetformulering är bland det svåraste inom Kinesisk Medicin. Där skiljer sig en duktig doktor tydligt från mängden.
Det krävs både kunskap, erfarenhet och känsla för människor. Dr Minqi Yang blev överläkare 1986, hon är känd för att ha bra känsla och ställa korrekt diagnos och därmed är hennes behandlingar extra effektiva. 

Behandlingsformer vi erbjuder

Vi erbjuder en rad olika behandlingsmetoder inom Traditionell Kinesisk Medicin.
Läs mer om de olika sätt vi kan hjälpa dig att komma i balans igen!

Boktips - Traditionell läkekonst i modern tid 

Vi rekommenderar boken Traditionell läkekonst i modern tid av Susanne Schönström. Den beskriver kinesisk medicin på ett mycket korrekt sätt. LÄS DEN GÄRNA!

Kontakta oss om ditt fall!