PATIENTFALL 

INFERTILITET
BARNLÖSHET
MISSFALL 

Bilder på patienter som har fått vår hjälp att få barn

Genom åren har vi satt 130 bebisar till världen, läs till exempel Jennys fantastiska tackbrev!
Och den här kommentaren från Kersti värmer!

Här följer ett urval av graviditetspatienter som vi har hjälpt 

K. S. 1991
Graviditetsproblem med nedsatt äggreserv samt IBS och magbesvär under många år. Sjuksjuset sa att baserad på hennes blodvärde efter två år så kommer hon att hamna i klimateriet. Innan K om till oss had hon genomförde ett IVF men gav ingen graviditet. Efter 10 behandladingar hos oss februari till April 2018,  ville hon göra ett andra IVF som misslyckas igen. Vi rek att K att hon bör försöka själv. Hon fortsatte med behandlingen tio gånger till under april fram till augusti och blev sedan gravid på naturligt sätt. Just nu behandlas hon för att förbygga missfall och ultraljud visar att barnet mår bra.
Behandlingsperiod: 10 besök från februari till april och 10 behandlingar från april till augusti 2018 för graviditet, behandlingen pågår fortfarande mot missfall
Behandling: akupunktur och personliga örter
Resultat: Lyckad graviditet och magen blev mycket bättre. Nu mår både hon och bebisen bra

E. E. 1984
E kom för att söka för upprepande urinvägsinfektion och hormonrubbningar som hon har haft under 1,5 år. Hon har blödningar och ingen ägglossning trots att hon tar hormon tabletter för att stimulera ägglossning. 
Behandlingpriod: Juni-Aug 2018 totalt 4 behandlingar
Behandling: Örtmedicin på distans
Resultat: Hon har inte ont i urinvägen längre och blev gravid

Q. Y. 1980
Patienten bor i Kina. Vi har endast hållit i kontakt via nätet. Innan hon besökte oss har hon tagit kinesiska örter i Kina under mer än 2 års tid utan att bli gravid. Hon hade magkatarr, magsår och cysta på äggstockar. Kalla händer, fötter samt kropp. Även ångest, depressioner och stress. Hormonvärdena var bra men hon hade PCOS.
Behandling och Resultat: hon började med örter hos oss 15 jan 2018 och blev gravid i mitten av feb. Det slutade i missfall efter att ha trillat ner från sängen i samband ett storbråk med mannen, vilket ledde till stor blödning. Efter missfallen fortsatte hon med örter för återhämtning vilket tog en månad. Efter detta blev hon mycket bättre och förstod att mental stabilitet är viktig för graviditeten. Sedan fortsatte hon med örter en månad till, och i början av maj blev hon gravid igen. Denna gången blev det riktigt bra. Ultraljud visar att bebisen mår bra med starka hjärtslag. Idag fortlöper graviditet som den ska.

E. W. 1986
Patienten bor i Kina. Hon har ett barn som är 4 år. Sedan 2 år tillbaks ville hon ha ett till barn men inget hade hänt. Hon har starka humörsvängningar, spända bröst så att de värker, stark PMS, får nästa ingen eller väldigt lite mens. Alltid kalla fötter och händer. Ägglossningstest visade mycket svaga utslag.
Behandling och Resultat: hon började med örter dec 2017 och blev gravid i mitten av jan 2018, totalt 4 behandlingar, men det slutade i missfall. Efter att ha fortsatt med örterna 6 omgångar till blev hon gravid igen. Båda gångerna var på naturlig väg.

S. B. 1983
Graviditetsproblem. Hon hade blivit gravid 2 gånger tidigare som slutade i tidigt missfall under 2016 och 2017.
Behandling och Resultat: hon gick på akupunktur och örter under 7 behandlingar och blev gravid. I början av juli blev hon gravid igen. Efter det gick hon på örter under 2 veckor för att förebygga missfall. Hon känner sig stabil och bra. Graviditeten fortlöper.

A. B. 1978
Har försökt få barn under 1 år, fick missed abortion vid maj 2017 har sedan dess inte blivit gravid. Har oregelbunden mens och lågt AMH värde. Alltid kalla fötter och oftast kalla händer. Mensen var mörk och hade klumpar.
Behandling och Resultat: Efter att har tagit örter under 8 omgångar blev hon kände hon att kroppen blev mycket varmare än tidigare och hon mådde mycket bättre men energinivå var fortfarande lite låg. Hon var inte helt redo för graviditeten men hon blev gravid i alla fall. Går nu på örter mot missfall.

S. M. 1980
Har gjort 2 IVF var en slutat i tidigt missfall och den andra gav ingen graviditet. Hon känner även att hon har hormonrubbningar. Låg sköldkörtelhormon. Hon har alltid kalla fötter och händer, känner sig stressad och har ångest.
Behandling och Resultat: Hon gick på akupunktur och örter under 12 veckor från 3 okt 2017 till 23 jan 2018, efter det tycket vi att hon vara bra nog att försöka bli gravid. I juli 2018 fick vi redan på att hon blev gravid på naturlig väg.

S. K. 1979
Paret har försökt bli gravid under 3 år. Hon har njurinflammation. Har innan hon kom gjort 2 IVF och alla slutade i missfall. Hon kom till oss vid det 3:e IVF försöket.
Behandling och Resultat: Hon kom 3 dagar efter ägginsättning från IVF. Vi körde igång örterna som ska stärka hennes njurmeridian och samtidigt förebygger missfall. Graviditeten fortlöpte utan missfall. Paret ville inte sluta ta örter. Mannen sa att "vi ska ta örter tills bebisen ska födas!". Vi tyckte att läget var stabilt efter 4 månader men de gick på örter i 6 mån. Det blev en son!

A. Y.
Paret bor i Kina, har sedan tidigare en son tillsammans ville ha ett andra barn. De har försökt på naturlig väg under 2 år utan framgång. Kvinnan har tidigare haft njurinflammation. Hon känner sig lättirriterad och har lätt att gå upp i vikt. Dåligt aptit och kalla händer och fötter.
Behandling och Resultat: Hon började med örter 15 jan och blev gravid månaden efter, men slutar i missfall. Började sedan gå på örterna igen och blev gravid i maj 2018.

M. P. 1983
Hon har velat ha barn under många år. Hon har haft hypothyros under 7 år. Nyligen haft missfall. Har alltid magknip, svullen magen och diarré. Hon känner sig både trött, nervös, och har ångest. Kalla händer och fötter samt kallt på kroppen. Hjärtat klappar och har lätt att få migrän etc.
Behandling och Resultat: Behandlingar börjar 20:e apr 2018, behandlas under 10 omgångar. I början av juli blev hon gravid. Går nu på örter mot missfall. Enligt ultraljud mår barnet bra och har starka hjärtslag.

C. W. 1979
Fram tills 2015 hade parat försökt få barn under 3 år. Hade genomgått 6 IVF varav ett ledde till insättning men hon blev inte gravid. Hon diagnostiserades med dålig äggreserv och hade myom i livmodern. Efter 13 behandlingar blev hon gravid via IVF. Nu vill paret ha ett andra barn och kom tillbaka för behandling.
Behandling och Resultat: Från aug - sep 2018 behandlades hon totalt 6 gånger och hon blev gravid med andra barn på naturlig väg.

T. B. 1975
Hon har sedan tidigare 3 barn, efter det yngsta barnet som är 9 år har hon inte lyckats bli gravid igen. Hon får ofta återkommande underlivsinfektion. Hon känner själv att hennes allmänna tillstånd är dåligt och hon har dåligt med energi.
Behandling och Resultat: Från jul - aug 2018 behandlades hon totalt 5 gånger och hon blev gravid på naturlig väg .

E. E. 1984
Hon har haft konstant urinvägsinfektioner 2-3 år. Hon hade en cysta på äggstockarna som dom tog bort för 1 år sedan och efter det har hon blödning 3-4 veckor under menscykel. Hon har ingen ägglossning eller mens. Ingen läkare hittar några fel. Hon har tagit läkemedel mot det men det hjälper inte.
Behandling och Resultat: Från jun - aug 2018 behandlades hon totalt 3 gånger och hon blev av med urinvägsinfektion och blev gravid på naturlig väg.

A. B. 1978
Hon har försökt få barn i ett år. Blev gravid i maj 2017 men fick missed abortion i vecka 8 och genomgick en skrapning. Efter skrapningen så har hon inte lyckas bli gravid igen. Hon hade oregelbunden mens, lågt AMH värde vilket var längre än 0,1 och högt FSH värde 23. Hon hade även kalla fötter och sömnproblem samt låg puls.
Behandling och Resultat: Efter ca en månads behandling kom hennes mens i tid. Hon var piggare och varmare. behandlingar feb - jul 2018 behandlades hon totalt 8 gånger och hon blev gravid på naturlig väg.

M. S. Född 1981
Ofrivillig barnlöshet. Hon fick sitt första barn med våra behandlingar men är har återkommit för sitt andra barn. Efter att har fått sitt första barn med våra behandlingar i kombination med IVF försökte parat få ett andra barn med endast IVF. De testade två gånger men misslyckades. Problemet är att kvinna producerade ingen ägg.
Behandling och Resultat: Hon tog örter och akupunktur under ca 2 månader och blev gravid på naturlig väg under jan 2018 med sitt andra barn.

S. K. 1979
Hon har gjort 3 IVF var av en fäste inte och två slutat i tidigt missfall. Patienten har tidigare haft njurinflammation och läcker albumin i urin samt har svullna ben, sover dåligt, känner sig mycket stressad och har ångest. Hon är vegan.
Behandling och Resultat: När hon hittade till CMC hade hon precis genomgått ägginsättning. Hon började gå på örter för att förebygga missfall. Nu är hon inne i v18, ultraljudsundersökningen visar att bebisen har hjärtslag, bra aktivitet, och normal huvudstorlek, samt att hennes fostervattensmängd ser bra ut. På grund av att hon är vegetarian hade hon blodbrist. Det var något som vi lade extra behandling för, vid senaste mätning var hb 138 jmf med 108 tidigare mätning. Hennes man sa att "Vi kommer att fortsätta med örter under hela graviditeten!"

L. H. 1985
De är ett lesbiskt par som försökte bli gravid md IVF. Kvinnan som skulle bära barnet hade fått reumatism i 8 månader och hade därför ont i leder och ryggraden. Patienten insåg att chansen att lyckas med IVF var liten, därför vände dem sig till CMC.
Behandling och Resultat: Hon behandlades hos oss under 2 månader från dec 2017 till feb 2018. I Feb 2018 fick gjordes ägginsättning och det blev en lyckad graviditet.

L. Z. 1985
Paret hade redan ett barn sedan tidigare och ville gärna ha ett till, men det blev svårare än tänkt. Under senaste året har paret har blivit gravida två gånger men fick missfall båda gångerna.
Behandling och Resultat: Hon kom i början av nov 2017 och tog örter under 2 månader. I början av jan 2018 sa dr Yang till henne att hon är nu redo att bli gravid. I mars 2018 kom hon tillbaks och sa att hon blev gravid. Hon går nu på örter för att få embryot att utvecklas väl för att förebygga missfall.

L. T. Född 1977
L har försökt bli gravid under 3 år utan resultat. Undresökningen på sjukhuset visade att hon hade hypotyreos. Hon genomförde IVF utan resultat.
Behandling och Resultat: Hon fick personligt örter och gick på akupunktur hos oss från Sep 2017 tills Nov 2017. Blev gravid på sin 8 besöket på kliniken. Nu är hon i graviditetsvecka 8 och går på örter för att förebygga missfall.

M. Ö. Född 1975
Patienten är från Norrland, hon har genomgått 7 IVF behandlingar. När hon kom till oss vid första besöket hade hon redan 5 misslyckade IVF omgångar. Från IVF fick hon reda på att embryona var fragmenterade och äggkvalité var ingen bra. I övrigt hittade de inget fel på henne. IVF klinikerna säger att det är pga åldern. Vid besöket verkade hon väldig nervös och stressad över situation pga hög ålder. Hon undrade hela tiden:"Varför blir jag inte gravid, jag känner mig fullt frisk. Äter bra, tränar mycket och blir aldrig förkyld. Jag har regelbunden mens varje månad"
Behandling och Resultat: Hon kommer från maj 2016 tills aug 2017, totalt 19 behandlingar. Under tiden skickade vi personligt örter. Blev gravid på naturlig väg i sep 2017. Nu är hon i graviditetsvecka 10 och går på örter för att förebygga missfall.

S. K. Född 1979
Försökte bli gravid både på naturlig väg och via IVF under 3 års tid. Hon kände sig stressad och hade stark ångest över situation. Hon hade även alltid blodklumpar vid mens.
Behandling och Resultat: Hon gick på örter från dec 2016 till jan 2017, totalt 5 veckors behandling utan avbrott. I mitten av jan blev hon gravid.

F. L. Född 1984
Barnlöshet under 2,5 år. Hon genomgick en missed abortion och en ofostrig graviditet med IVF. Efter skrapningen fick hon inte tillbaka sin mens och ägglossning förrän lång tid efteråt. Patienten hade även problem med eksem och torr hud.
Behandling och Resultat: Hon gick på örter från dec 2016 till jan 2017 totalt 9 veckors utan avbrott. I mitten av jan blev hon gravid.

A. G. Född 1982
Utebliven graviditet, mensvärk, humörsvängningar. Spotting 5-8 dagar innan mens, illamående, yrsel, trötthet.
Behandling och Resultat: Hon är en distanspatient som vi skickade örter till. Hon gick på örter mellan maj-okt 2016 nästa varje dag utan avbrott. Under tiden blev hon av med sin spotting, mensvärk och andra besvär. Två månader efter avslutad behandling blev hon gravid. Vi fick ett brev i juni 2017 från henne om att de har en frisk och pigg liten bebis i vecka 22, läs det här!

S. P. Född 1981
Upprepade missfall pga dåliga äggkvalite.
Behandling och Resultat: Hon kom på behandling med örter och akupunktur aug-sep 2017 totalt 4 gånger, efter det blev hon gravid.

H. P. Född 1980
Paret fick sitt första barn på 4:e IVF insättningsförsöket. Hon önskade skaffa ett syskon till första barnet. Efter 4 IVF försök och många misslyckade hormonbehandlingar vände hon sig till oss. Hon hade spotting och han hade dålig rörlighet på sina spermier och låg antal.
Behandling och Resultat: Paret bor på en annan ort vi skickade örterna till dem. Till mannen gav vi mediciner för att höja spermieantalet och gör dem mer rörliga. Kvinnan fick personligt örtrecept speciellt komponerade för att passa hennes tillstånd. Paret behandlades till och från med ca 10 örtkurer från Sep 2016 tills Juli 2017. I Juli kom glädjande besked att hon var gravid. Under samma månad fick hon blödning. Då skickade vi örter som stoppade blödningen och både mamma och bebisen mår bra just nu (Nov 2017).

S. R. Född 1988
Graviditetsproblem samt missfall. Ångest och stressad och har oregelbunden mens som endast varar i 2 dagar. Deprimerad pga graviditetsproblem.
Behandling och Resultat: Under juli-aug 2017 och blev gravid efter 4 behandlingar med örter och akupunktur. Sedan gick hon på örter mot missfall under sep-okt 2017 för att förebygga missfall. Ultraljud visar att fostret mår bra (Nov 2017).

R. G. Född 1976
Lågt AMH värde och svårt att bli gravid.
Behandling och Resultat: Hon behandlades med örter och akupunktur 7 gånger från mars-maj 2017. Sedan fick hon själv försöka att bli gravid. I sep 2017 blev hon gravid och tar nu örter för att förebygga missfall och få embryot att utvecklas bra. Ultraljud visar att fostret mår mycket bra (Nov 2017).

C. H. Född 1985
Svårt att bli gravid och upprepande missfall utan anledning. Svårt att bli gravid. Dålig sköldkörtel hormon värde medan alla andra värde är bra enligt sjukhuset.
Behandling och Resultat: Hon besökte kliniken från dec 2016 till Jan 2017 totalt 10 besök. Hon blev gravid direkt efter avslutat örtkur på naturlig väg utan missfall. Är nu (Nov. 2017) inne i 8 mån graviditet.

L. L. Född 1975
Ofrivilligt barnlösa. Paret har ett barn sedan tidigare men vill ha ett syskon till barnet. Paret har försökt att bli gravida igen i 4 år på naturlig väg och ivf. Det blev inte så bra ägg så att ägget kunde återföras.
Behandling och Resultat: Hon kom i samband med att hon skulle in i en ny IVF runda. Då skickade vi örter till henne för att stärka hennes kropp. Hon tog örter när hon började med nässprej. Hon hann med 2 kurer på totalt 20 dagar innan ägguttag. Resultat av denna ägguttag var att hon hade så bra ägg att det gick bra att återföra dem. Patienten kontaktade oss med glädje och sa att hon ville ha örter mot missfall. Vi skickade en 15 dagars kur till henne. Efter det hörde hon av sig vid vecka 29 i graviditet om att hon och bebisen mådde bra!

N. B. Född 1974
Hon har två barn och önska en tredje. Ha försökt under några år utan att lyckas. Hon har ägglossningsproblem, tunn slemhinna och PCOS näst intill utan nån mensblödning.
Behandling och Resultat: Hon tog örter och akupunktur från och till mellan nov 2016 och feb 2017, totalt 11 behandlingar. Under behandlingen blev hennes mens mycket bättre. Hon fick normal blödning för första gången på 6 månader.
I mars 2017 blev hon gravid.

E. S. Född 1985
Har haft hög THS 3,9 och gick på levaxin och sänkte THS till 2,2. Väldigt lite mens. Försökte bli gravid under 1,5 år men lyckas inte när hon kom till oss.
Behandling och Resultat: Hon tog örter och akupunktur under 8 behandlingar mellan Okt. och Dec. 2016. Testade IVF men det blev misslyckat. Hon kom sedan tillbaks och fortsatte behandling 3 gånger. I Feb. 2017 blev hon gravid på naturlig väg.

M. S. Född 1977
Hon blev gravid och fick missfall under vecka 8. Efter det försökte hon bli gravid igen under 1,5 år utan resultat.
Behandling och Resultat: Hon gick på akupunktur 10 omgångar mellan okt-nov 2016 för att förbereda sig för IVF försök, men dessa misslyckades. Sedan började hon gå på både akupunktur och örter under 5 gånger mellan jan-feb 2017.
I feb 2017 blev hon gravid på naturlig väg.

J. S. Född 1981
Är en distanspatient som försökt bli gravid 2 gånger med IVF och blev gravid en gång som dock slutade i mycket tidigt missfall.
När hon kom hade hon inte haft mens på många månader. Hon var på undersökning inom vanlig sjukvård men de hittade inget fel på henne. Hon kände sig oftast orolig, stressad och hade dålig sömn.
Behandling och Resultat: Hon gick på örter från och till 20 omgångar mellan okt 2015 till feb 2017. Under tiden hade hon genomgått 2 IVF försök, men alla blev misslyckade. Under feb 2017 gjordes ett IVF-försök och de fick ut 16 ägg, och själva IVF försöket blev lyckat!

A. S. Född 1980
Började försöka bli gravid för 2 år sedan, efter 2 misslyckade IVF började hon gå hos oss.
Från IVF-försöken fick hon reda på att mannens spermier inte kunde tränga igenom ägget, därför måste de fortsätta med IVF för att kunna bli med barn.
Behandling och Resultat: Hon gick på örter och akupunktur från juli-nov 2016 totalt 13 gånger. Manen gick på enklare örterpiller under en månadstid för att stärka sina spermier. Sedan gjorde de en IVF försök och den blev lyckad!

AS. H Född 1978
Ofrivillig barnlöshet under 2 år.
Behandling och Resultat: Gick på örter och akupunktur under 11 omgångar under aug-okt 2016. Vid sista omgången bedömde vi att hennes tillstånd var tillräckligt bra för att försöka bli gravid. Hon blev gravid på naturlig väg.
Enligt undersökningen i jan 2017 var bebisen frisk och hon kunde känna fosterrörelse.
Läs hennes tackbrev till Dr Yang!

J. L. Född 1981
Försökt bli gravid under 4 år. Låg äggproduktion och lågt sköldkörtelshormon.
Behandlingsperiod: 6 behandlingar, maj-juni 2016
Behandling: Örter.
Resultat: Blev gravid juni 2016 på naturlig väg (strax förre inplanerad IVF aug 2016).


G. L. Född 1973
Fick sitt första barn vid 41 och vill gärna ha ett andra barn men blev inte gravid under 1 årstid.
Behandlingsperiod: Maj 2016, totalt 3 behandlingar.
Behandling: Akupunktur och örter.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg maj 2016

M. S. Född 1976
Underfunktion sköldkörtel. Varit mycket sjuk. Blir inte gravid.
Behandlingsperiod: Örter och Akupunktur.
Behandling: 5 behandlingar mellan mars-apr 2016.
Resultat: Blev gravid via IVF i Juni 2016.

N. M. Född 1981
Lågt AMH, försökt IVF 4 ggr men misslyckades alla gånger. Mycket svagt kroppstillstånd.
Behandlingsperiod: 18 behandlingar, feb-juni 2016
Behandling: Örter och Akupunktur.
Resultat: Blev gravid via IVF Juni 2016.

T. H. Född 1975
Hon ha försökt bli gravid med IVF 6 gånger men misslyckades. Hon hade lågt AHM värde, dåliga äggreserv, dåliga ägg enligt sjukhuset.
Behandlingsperiod: 8 behandlingar från-och-till mellan maj-dec 2015, resp 4 behandlingar mellan jan-feb 2016.
Behandling: Örter.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg mars 2016 (strax förre inplanerat IVF apr 2016).

K. L. Född 1978
Ofrivillig barnlöshet samt eksem och torr hud. Lågt hormonvärde och lågt AMH värde.
Behandlingsperiod: Dec 2015 - Feb 2016. I Maj 2016 återkom hon för behandling för att förbereda inför IVF under maj 2016.
Behandling: totalt 10 behandlingar med örter och akupunktur.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg precis förre IVF försök i maj 2016. Efter att hon ha blivit gravid tog hon örter för att skydda embryot ca. 3 behandlingar med örter. Enda tills nu (Oktober 2016) mår både foster och mamma mycket bra.

H. N. Född 1980
Vill ha ett andra barn. Försökte med IVF 2 gånger utan att lyckas. Hon hade låg äggreserv och dålig äggkvalité.
Behandlingsperiod: 10 behandlingar mellan April-Juni 2015.
Behandling: Blev gravid på naturlig väg aug 2015 (strax före inplanerad IVF sep 2015)
Resultat: Örter och Akupunktur.

M. S. Född 1973 (distanspatient)
Försökt bli gravid på naturlig väg under 3 år utan resultat.
Behandlingsperiod: 4 gånger juli-sep 2015, 2 gånger maj 2016.
Behandling: Örter.
Resultat: Blev gravid maj 2016.

S. K. Född 1979
Hon kom första gång för att hon hade värk, dålig cirkulation, frusen i kroppen, trötthet och illmående och magproblem samt kraftig mensblödning under 2 år. Hon var på behandling från Aug-Sep 2014 och blev fri från sina problem. I jan 2016 kom hon tillbaka för att hon hade svårt att bli gravid.
Behandlingsperiod: Jan 2016.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 3 behandlingar.
Resultat: Blev gravid.

A. L. Född 1978
Har försökt bli med barn under mer än ett år. Hon ha blivit gravid 2 gånger men båda gångerna har slutat i missfall. Hon har även astma och eksem.
Behandlingsperiod: Okt och Nov 2015.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 11 behandlingar.
Resultat: Blev gravid med IVF under dec 2015 och går på örter mot missfall under 3 mån, både hon och embryot mår bra.

N. D. Född 1981
Svårt att bli gravid. Har varit gravid en gång som slutade i missfall. Oregelbunden mens.
Behandlingsperiod: Juni-Sep 2015.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 17 behandlingar.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

M. V. Född 1980
Försökte bli med barn under 6 år, med upprepade missfall. Patienten lider även av kraftiga huvudvärksanfall och andra problem.
Behandlingsperiod: Ha behandlas till och från för huvudvärk under 2014. Återkom 2015 för att bli gravid.
Behandling: Akupunktur och örter.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg Apr 2015 och gick på örter mot missfall under 3 mån. Födde en frisk och glad pojke jan 2016!

H. S. Född 1976
Diagnosticerad med hypertyreos för två år sedan. Hennes symptom är yrsel och tinnitus, sömnlöshet och ont i ryggen. Hon har försökt bli gravid på naturlig väg under 3 år men inte lyckats.
Behandlingsperiod: Apr-Maj 2015.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 15 behandlingar.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

M. B. Född 1974
Har haft två missfall och två misslyckade IVF.
Behandlingsperiod: Mars-Maj 2015.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 15 behandlingar.
Resultat: Blev gravid med IVF.

K. N. Född 1985
Upprepande missfall, 4 gånger. Dålig blodcirkulation vilket ger extremt kalla och bleka händer och fötter.
Behandlingsperiod: Apr-Maj 2015.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 7 behandlingar.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

K. E. Född 1972
PMS, mycket riklig menstruation, endometrios, myom, smärta i ländrygg i 10 år. Har genomgått 4 misslyckade IVF.
Behandlingsperiod: Apr-Maj 2015.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 16 behandlingar.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

Å. O. Född 1978
Vill ha ett barn till. Har försökt själv under 8 månader utan att bli gravid.
Behandlingsperiod: Dec 2014 - Jan 2015.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 4 behandlingar.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

A. V. Född 1981
Försökt bli gravid sedan 2010 utan resultat. 2012 blev hon gravid men drabbades av upprepande missfall efter varandra.
Behandlingsperiod: Maj-Juli 2013. Blev gravid men fick missfall. Sep-Nov 2013 fortsatte medicinering.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 14 behandlingar/omgång.
Resultat: Blev gravid feb 2014 och födde en dotter dec 2014.

T. Q. Född 1985
Missfall, blodbrist och trötthet.
Behandlingsperiod: Aug-Nov 2014.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 15 behandlingar.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg. Både hon och embryot mår bra.

A. S. Född 1976
A.S var kraftlös, sömnlös, kronisk hosta och deprimerad under 1 år. Hade gjort 8 IVF försök utan framgång.
Behandlingsperiod: Juni-Aug 2014.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 9 behandlingar.
Resultat: Gjorde nytt IVF försök efter behandling och fick trillingar.

I. B. Född 1973
Inte lyckats att bli gravid under många år. Patienten hade oregelbunden mens, utslag på huden, ofta huvudvärk och känner sig tung i kroppen.
Behandlingsperiod: Sep-Okt 2013
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 10 behandlingar.
Resultat: Blev gravid med IVF.

J.N Född 1973
Födde sitt första barn för 5 år sedan med IVF efter att ha tagit örter hos oss. Hon har sedan velat ha ett andra barn och genomgått två misslyckade IVF försök.
Behandlingsperiod: Feb-Maj 2014
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 15 behandlingar.
Resultat: I juli 2014 blev hon gravid på naturlig väg.

E. B. Född 1980
Hormonrubbning, mensvärk, PMS, stress och ångest.
Behandlingsperiod: Sep 2013 - Mars 2014
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 20 behandlingar.
Resultat: Blev gravid maj 2014 på naturligväg. Alla symptom är borta.

J. E. Född 1981
Problem med smärta i svank, bröst och ryggen från ägglossning tills mensen slutar. Psykiska besvär som irritation och nedstämdhet samt mens problem. Hon har försökt få ett tredje barn under 2 år utan att lyckats.
Behandlingsperiod: Maj-Aug 2014
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 12 behandlingar.
Resultat: Blev gravid aug 2014 samt blev bra från alla sina problem.

J. A. Född 1977
Ofrivillig barnlöshet under 8 år, har genomgått 10 IVF försök, upprepade missfall.
Behandlingsperiod: 23 Jan - 8 Apr 2014
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 15 behandlingar.
Resultat: Hon blev gravid med IVF. Ultraljudsundersökning visar att embryot mår bra.

J. H. Född 1983
Försökte bli gravid under en lång tid utan att lyckas. Kom till kliniken för akupunktur som förberedelse inför en IVF. Behandlingsperiod: Dec 2013 - Jan 2014.
Behandling: Akupunktur 10 gånger.
Resultat: Lyckad IVF i Feb. Födde en dotter i Nov 2014.

C.S. Född 1975
Hade flertal missfall. Hon har även mycket allvarliga svettningar och är konstant stressad med hjärtklappningar.
Behandlingsperiod: Okt-Dec 2013
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 10 behandlingar.
Resultat: Blev av med sina symptom i Januari 2014, då sa vill till henne att det är dags att försöka bli gravid. Jan 2014 blev hon gravid på naturlig väg. Inga tecken på missfall.

M.S. Född 1981
Ofrivillig barnlöshet. Hon har både oregelbunden mens och ingen ägglossning.
Behandlingsperiod: Aug-Sep 2013
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 12 behandlingar.
Resultat: Blev gravid med IVF under Jan 2014.

M.T. Född 1971
Infertilitet, astma, allergi, sömnlöshet, hjärtklappningar, IBS, migrän och ont i kroppen.
Behandlingsperiod: 2012 kom hon för att bli gravid. Hon blev då gravid med IVF. Under Nov 2013 kom hon tillbaks för att få ett andra barn. Hon behandlades under perioden nov 2013 till jan 2014.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 9 behandlingar för andra barnet.
Resultat: Blev gravid med hjälp av IVF feb 2014. Går på örter för att skydda sig mot missfall.

Å.L. Född 1971
Barnlöshet, lider av mentalt och fysisk trötthet samt lös i magen under många år. Hon har inte haft mens på några månader.
Behandlingsperiod: Okt 2013 - Jan 2014
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 18 behandlingar.
Resultat: Hon blev gravid på naturlig väg. Tar örter för att förebygga missfall (Hon besökte oss för att öka chansen för ett lyckat IVF.)

H.N. Född 1971
Efter 3 misslyckad IVF kontaktade hon oss. Hon känner sig väldigt trött hela tiden.
Behandlingsperiod: Aug - Dec 2013
Behandling: Distansvård periodvis under 3 månader, totalt 4 kurer.
Resultat: Patienten trodde att genom att ta en kur så skulle hon vara tillräcklig bra för att bli gravid (vår bedömning är att hennes kropp var inte redo). Hon genomförde ändå IVF men det blev misslyckad. Då berättade vi för henne att hon behöver ta örterna under en period tills vi säger att hon är tillräcklig stark i kroppen. Efter att ha följt örterna under 4 kurer och sedan genomförde hon IVF igen (vi tyckte att det var dags) då blev hon gravid. Idag är hon in i sitt 3:e månad och mår bra. Under behandlingen upplevde patienten att hon fick mycket mer energi, vilket är ett tecken på att kroppen är starkare. Med en stark kropp blir även barnet som föds mycket starkare och friskare.

S.H Född 1981
Har svårt att bli gravid 3 år. Har även eksem och klåda.
Behandlingsperiod: Aug-Sep 2013
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 7 behandlingar.
Resultat: Blev gravid under behandlingsperioden på naturlig väg.

A. B. 1973
Sökte till oss för svårighet att bli gravid.
Behandlingsperiod: 10 behandlingar, maj-juli 2013.
Behandling: Örter och Akupunktur.
Resultat: Blev gravid aug 2013, födde en dotter maj 2014.

M.G Född 1984
Försökte att bli gravid under 7 månader men misslyckades. Hon hade oregelbunden mens, mycket blödningar under mensen och migrän.
Behandlingsperiod: Juli-Aug 2013
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 7 behandlingar.
Resultat: Blev gravid under behandlingsperioden på naturlig väg. Under augusti fick hon örter mot missfall.

G.L Född 1975
Har svårt att bli gravid pga endometriosis under många år. Har oregelbunden mens och diarré.
Behandlingsperiod: Juni-Juli 2013
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 8 behandlingar.
Resultat: Blev gravid under augusti på naturlig väg.

L.H Född 1976
Återkommande missfall - 5 gånger. Den längsta gången var hon gravid under 9 veckor.
Behandlingsperiod: Feb-Apr 2013
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 10 behandlingar.
Resultat: Blev gravid under april på naturlig väg och är fortfarande gravid.

A. K. Född 1971
Efter 4 missfall, med kliande utslag över hela kroppen kom hon till oss.
Behandling: 10 behandlingar med akupunktur och örter från början av Feb - slutet av mars 2013.
Resultat: Alla utslag är borta och hon blev gravid i maj. Tar nu örter mot missfall.

J. L. 1970
Försökte få ett andra barn. Hon hade dålig äggreserv samt oregelbunden mens. Behandlingsperiod: Mars-Maj 2012.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 10 behandlingar.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg och fick en flicka april 2013.

A. D. Född 1976
Efter två missfall kom hon till oss. Då hade A. stora mensblödningar och mensvärk.
Behandling: 9 behandlingar med akupunktur och örter från 5 januari - 7 februari 2012
Resultat: Två månader efter avslutad behandling blev hon gravid på naturlig väg. Hon födde en son jan 2013.

L. R. Född 1989
Hon har lidit av svampinfektion i underlivet (candida) i 3.5 år. Hennes symptom var att slidan var svullen och gör ont. Hon hade behandlats flera gånger på sjukhus innan hon sökte upp oss.
Behandling: 15 behandlingar med akupunktur och örter från 3:e augusti - 5 oktober 2012.
Resultat: Svampinfektionen är helt borta. Under samma månad blev hon gravid.

C. O. Född 1981
Efter två missfall kom hon till oss. Hon var svag och hade Qi- och blod-brist.
Behandling: 8 behandlingar med akupunktur och örter från 17 september - 13 november 2012
Resultat: I dec 2012 blev hon gravid på naturlig väg.

B. A. Född 1976
Hon hade flera chokladcystor i äggstockarna och därmed var det nästan uteslutet att få barn. Stora mensblödningar och mensvärk.
Behandling: 6 behandlingar med akupunktur och örter under andra halvan av 2009.
Resultat: Efter en tids behandling blev cystan under kontroll. 2012 blev hon gravid på naturlig väg och födde en son januari 2013.

L. R. Född 1971
Har försökt bli gravid med IVF 4 ggr under två år. Varje gång blev det missfall.
Behandling: 4 behandlingar med akupunktur och örter från 15-28 nov 2012.
Resultat: Lyckad IVF och inget missfall än så länge. Hon fortsätter med örtbehandling för att förebygga missfall.

D. Å. Född 1970
Efter upprepande missfall kom hon på behandling hos oss.
Behandling: 12 behandlingar med akupunktur och örter från 28 juni till den 19 sep 2012.
Resultat: Den 17 nov blev hon gravid på normal väg och ingen missfall än så länge. Hon fortsätter med örtbehandling för att förebygga missfall.

S.M. Född 1977
Efter 2 misslyckade IVF-försök började hon på behandling hos oss.
Behandling:12 behandlingar med akupunktur och örtmedicin från 9 mars - 22 maj 2012.
Resultat: Blev gravid genom IVF 25 maj 2012.

K.L. Född 1968
Ville ha ett andra barn, men blev inte gravid.
Behandling: 9 behandlingar med akupunktur och örtmedicin från april till juli 2012.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

Z.I Född 1976
Diagnosticerad cancer 2010, genomgick 3 månaders cellgiftsbehandling.
Läkare på sjukhuset sa att hon inte hade någon chans att bli gravid.
Behandling: Regelbunden behandling hos Dr. Yang under 3 månader med start maj.
Resultat: Blev gravid juli 2012.

K.H. Född 1970
Försökte bli gravid under många år men lyckades inte. Förberedde sig för IVF.
Behandling: maj-juni 2012 fick hon 10 behandlingar för att förbereda inför IVF.
Resultat: Månaden innan IVF mådde hon väldigt bra, då tipsade Dr. Yang att hon
skulle försöka bli gravid på naturlig väg. Hon tog tipset och försökte.
Veckan innan IVF fick hon veta att hon redan var med barn.

M.T. Född 1971
Dåliga ägg plus en obalanserad kropp. Symptom som t.ex. hjärtklappningar, allergi, IBS huvudvärk m.m. Med detta tillstånd gjorde hon två IVF men båda försöken misslyckades.
Behandling: Mellan juli - augusti 2012 fick hon 12 behandlingar.
Resultat: 26 aug. gjorde hon ett nytt IVF försök som lyckades.

M.H. Född 1971
Efter misslyckat IVF försök vände hon sig till oss för att få hjälp.
Behandling: 8 behandlingar med akupunktur och örtmedicin från 25 feb - 28 mars 2012.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

M.S. Född 1969
Efter 3 misslyckat IVF försök vände hon sig till oss för att få hjälp.
Behandling: 13 behandlingar med akupunktur och örtmedicin från 5 jan - 23 mars 2012.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg.

C. L. Född 1973
Har försökt bli med barn med hjälp av IVF utan framgång. Kom till oss för att få hjälp.
Behandling: 7 behandlingar med akupunktur och örtmedicin från 3 jan - 14 feb 2012.
Resultat: Blev gravid efter örtbehandlingen med hjälp av IVF.

A. M. Född 1970
Födde första barn med kombination av akupunktur och örtmedicin. Hon födde en mycket frisk och stark pojke. Hon vill ha ett andra barn och började gå hos oss igen.
Behandlingsperiod: 6 nov - 9 dec 2011.
Behandling: 9 besök med kombination av akupunktur och örtmedicin enligt personligt recept.
Resultat: Gravid med tvinningar på första IVF försök. Efter graviditeten tog og hon ört-medicin under 3 månader för att undvika missfall.

S. G. Född 1976
Dålig äggkvalite, inte ens kvalificerad för IVF. Måste bli gravid på naturlig väg.
Behandling: 5 behandlingar med akupunktur och örtmedicin. Från 11 Okt till 25 Okt 2011. Efter graviditet fortsatte hon med 4 behandlingar för att embryot skulle växa bra.
Resultat: S. G. och embryo mår bra.

C. H. Född 1977
Upprepade tidiga missfall under 1.5 år. Två cystor på ena äggstocken.
Behandling: 5 behandlingar med akupunktur och örtmedicin. Från 21 Sep till 31 Sep 2011. Efter graviditet fortsatte hon med 5 behandlingar för att embryot skulle växa bra.
Resultat: Inga tecken på missfall och mamma mår bra.

G. J. Född 1975
Försökte bli gravid under 1,5 år. Dålig äggreserv och oregelbunden mens.
Behandling: 10 behandlingar med akupunktur och örtmedicin. Från 4 april till 7 juni 2011.
Resultat: När hon var på väg att göra ett IVF i juli 2011 fick hon veta att hon redan var gravid med tvilingar.

Y. T. 1974
Försökte IVF 3 gånger men misslyckades. Hon hade riklig och oregelbunden mens, magproblem mm.
Behandlingsperiod: Maj-Juli 2011.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 7 behandlingar.
Resultat: Fick en son med IVF. Under 2015 kom hon tillbaka för ett andra barn.

M. E. 1974
Dålig äggkvalitet och få ägg, lite mens. Prövat IVF 6 gånger men misslyckats. Behandlingsperiod: Apr-Maj 2011.
Behandling: Akupunktur och örter. Totalt 8 behandlingar.
Resultat: Fick tvillingar med IVF!

C. G. Född 1979
Blev gravid två gånger men fick missfall. Följt av två misslyckade IVF försök. Dålig matsmältning, dålig aptit och illamående.
Behandling: 8 behandlingar med akupunktur och örtmedicin. Från 29 apr till 23 maj 2011.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg under maj 2011.
Två månader in i graviditet fick hon små blödningar, hon tog 9 behandlingar för att skydda sig mot missfall. Ultraljudsundersökning visar att hennes embryo mår bra. Dricker just nu Belly balance och Mood for Love för att få mer energi och hämma illamåendet.

P. B. Född 1968
Några IVF försök men inte lyckats bli gravid. Stress, depression och illamående.
Behandling: 10 behandlingar med akupunktur och örtmedicin.
Från 15 dec 2010 till 17 feb 2011.
Resultat: Blev gravid feb 2011 med IVF.
Efter graviditet fortsatte hon med 3 behandlingar för att skydda sig mot missfall.

K.B. Född 1979
Efter upprepande missfall vände hon sig till oss för att få hjälp.
Behandling: 8 behandlingar med akupunktur och örtmedicin från 4 nov - 13 dec 2010.
Resultat: Blev gravid på naturlig väg utan missfall.

J. J. Född 1979
Opererad två gånger för endometrios. Opererade bort vänster äggstock samt vänster äggledare. Kraftiga smärtor vid menstruation och toalettbesök.
Behandling: 10 behandlingar med akupunktur och örtmedicin. Från 20 sep till 10 nov 2010.
Resultat: Blev gravid nov 2010 med IVF. Födde en dotter 25 juli 2011. Efter graviditet fortsatte hon med 7 behandlingar för att skydda sig mot missfall. Både mamma och barnet mådde bra vid förlossningen och mår fortfarande bra.

Z. K. Född 1971
Få ägg och försämrad ägg kvalité. IVF försök 2 gånger utan framgång.
Behandling: 8 behandlingar med akupunktur och örtmedicin. Från 15 mars till 11 apr 2011.
Resultat: Blev gravid apr 2011 med IVF.

K. L. Född 1968
2009 fick hon ett första barn med hjälp av våra behandlingar. 2010 ville hon ha ett andra barn men lyckade inte bli gravid.
Behandling: 2 behandlingar med akupunktur och örtmedicin under maj 2011.
Resultat: Blev gravid för andra gången juni 2011 på naturlig väg.

L. E. Född 1986
Har endast mens 2 gånger om året. Mensvärk, hormonobalans PCO. Behandling: 5 behandlingar med akupunktur och örtmedicin från 29 mars till 15 april 2011.
Resultat: Blev gravid april 2011 på naturlig väg.

K.O. Född 1969
Upprepade missfall, 4 gånger. Efter sista missfallet slutade mensen att komma. Ont i nedre delen av magen, mycket trött, svag, stressat och ångest.
Behandlingsperiod: 14 okt - 11 december 2009.
Behandling: Örtmedicin enligt personligt recept i 30 dagar samt örtplåster. 18 ggr akupunktur. Resultat: Blev gravid på naturlig väg jan 2010. Födde en dotter.

A. O. Född 1970
Graviditetssvårighet och svaghet. Allergisk mot många olika livsmedel, kronisk förkylning, svag, astma och behandlas med kortison.
Behandlingsperiod: 16 jan - 9 feb 2010.
Behandling: 10 besök med kombination av akupunktur och örtmedicin enligt personligt recept.
Resultat: 12 feb 2010, gick hon för IVF försök. Hon lyckades bli gravid. Efter IVF tog hon örtmedicin under 3 månader för att undvika missfall.

K. P. Född 1968
Försökt och bli gravid med misslyckades. Dålig matsmältning och stress.
Behandlingsperiod: 15 maj-17 juni 2009. Behandling: Akupunktur och örtpiller, totalt 9 behandlingar.
Resultat: Gravid 20 juli 2009.

M. E. Född 1969
Önskar ett 3:e barn. Försökte IVF 4 ggr.
Blev gravid alla gånger men alla gånger blev det också missfall. Typ2 diabetes, svag och frusen.
Behandlingsperiod: Feb. 2010.
Behandling: Distansvård, 10 dagar personlig örtbehandling.
Resultat: 5:e IVF försök lyckades och är gravid april 2010. 

Bilder som patienter har skickat till oss och som vi har tagit på kliniken när de kom för att visa upp bebisen!

Kontakta oss om ditt fall!