Om Infertilitet, Barnlöshet, IVF, Dålig Äggkvalité, Akupunktur och Örtmedicin

Har du testa allt?

Har du försökt bli med barn under många år utan att lyckas?
Har du testat på IVF med utan att bli gravid?
Har du blivit gravid men fått missfall?
Har du gått på många akupunkturbehandlingar utan att bli gravid?

Vi har lyckas skapa 130 hälsosamma bebisar när prognosen från sjukhuset såg hopplös ut. Här nedan skriver vi lite kort om hur vi har hjälpt dessa kvinnor.

Martina berättar om hur hon gick från att inte ha några ägg till bli mamma till två barn

Varför blir man inte gravid?

De flesta kvinnor som inte blir gravida har också andra problem, som tex hormonella rubbningar, mensproblem, gynekologiska besvär, sömnlöshet, stress eller ångest etc. Alla dessa symptom är tecken på att kroppen är svag eller under stress. När kroppen är svag eller stressad produceras inte bra ägg.
I de fall där ägg och spermier möts men man har en svag kropp som inte orkar reglera upp sig för att få cytoblaser att utvecklas så blir kvinnan inte gravid. Eller så blir hon det för att sedan tappar fostret vid menstruation.
Kroppens ork och funktioner försämras avsevärt när man bli äldre, det förklarar varför graviditet blir svårare ju äldre vi blir.

Våra behandlingar går ut på att hjälpa din kropp att få tillbaka den ungdomliga kraften. När du har blivit boostad och har ork så blir du gravid och får en liten bebis att växa i dig!

Anna belv gravid med sin dotter trots sina hälsoproblem.

Varför får man Missfall och Missed abortion?

Missfall sker antingen när ägg eller spermier har problem eller när kvinnans kropp inte orkar bära en bebis. Oavsett om det är vanligt missfall eller missed abortion så skadar det kroppen bl.a genom att mycket blod och energi går förlorad. Därför kan upprepade missfall även leda till att man har svårt att bli gravid. Kroppen har helt enkelt inte kunnat återhämta sig. 

Våra behandlingar går ut på att förbereda kroppen inför nästa graviditet. Du får både blod och energi så att du snabbt kan återhämta dig igen. När du väl blir gravid skriver vi ut örter speciellt utvalda för dig  för att skydda dig och ditt embryo så att missfall inte sker. 

KAN NI HJÄLPA MÄNNEN MED SLÖA OCH FÅ SPERMIER?

Ja vi kan hjälpa dem att öka mängden spermier och pigga till dem så att de simmar snabbare! Hälften av ansvaret för att bli gravid ligger hos männen! 
Män med spermier som är slöa och få i antal gör att naturlig graviditet blir svårare. Om han är frisk i övrigt så brukar slöa spermier bero på ett allmännt nersatt tillstånd, stress i livet och/eller dåliga matvanor. Det positiva är att genom enkla örtpiller behandlingar som balanserar hans kropp så kan hans spermier blir avsevärt bättre ganska snabbt. Vi ger även tips på kost som gör att spermierna mår bra.

Jenny, premiärdansare på kungliga baletten berättar om sin resa för att bli gravid

Bilder på några bebisar vi har hjäpt till att sätta till världen

Se vår fertilitetscoach berättar om hur man kan bli gravid

Vill ni kontakta oss?!